Luna Plină

Joi, 28 ianuarie 2021, va fi Lună Plină, prima din acest an, în zodia Leu.
Poziționarea în zodia Leu aduce mai multă determinare și responsabilitate pentru noi toți.

Ziua cu Lună Plină este ideală pentru odihnă și meditație, pentru judecarea lucidă și imparțială a unor situații complicate.

Dieta ținută în această zi ajută la pierderea în greutate, deoarece organismul se află în perioada de apogeu al consumului, dacă nu primește din exterior , va consuma generos din rezerva existentă.

În această perioadă organismul este mult mai receptiv la stimulii externi, absoarbe cu multă ușurință inclusiv aditivii alimentari, motiv pentru care suntem mai predispuși la intoxicații și alergii.

Starea emoțională este mult amplificată, de aceea este bine să ne păstrăm o stare pozitivă pentru starea de bine. Dacă avem stare negativă, aceasta va fi mult amplificată, iar starea noastră emoțională va fi una negativă.

În caz că nu avem urgențe medicale, în această perioadă sunt de evitat intervențiile chirurgicale, deoarece hemoragiile sunt abundente, vindecarea este mai greoaie.

Bărbații, în aceste zile pot simți o acutizare a durerilor din organism dar și a migrenelor.

Autocontrolul este cea mai bună soluție, inclusiv în plan profesional, deoarece provocările sunt multiple și la tot pasul…

” Noaptea este frumos să crezi în lumină.” – Edmond Rostând.