Rejuvenare vaginală cu laser

“Ai grijă de corpul tău, pentru că este singurul loc unde va trebui să trăiești.” – Jim Rohn

În zilele noastre, din cauza ritmului alert al vieții, înmulțirea factorilor de stres, alimentației nesănătoase, hidratării incomplete, apar dereglări hormonale de la vârste din ce în ce mai tinere.

Ideal este să avem o rutină, să mergem la controale medicale preventiv, nu doar când apar probleme. Câte persoane fac așa ceva, sau câte fac măcar analize elementare, fără să menționăm imagistica?

Lipsa estrogenilor este responsabilă de multe modificări în organism, atât la nivelul sânilor cât și ginecologic.
Aceste modificări produc mult disconfort, iar netratate pot duce la afecțiuni cronice.

Pentru că sunt subiecte delicate, care adesea, din falsă pudoare, lipsă de informare, nu sunt discutate, menționez mai jos detalii despre rejuvenarea vaginală cu laser.

Eu fac parte din categoria care își face analize anual, cu vizite la ginecolog, cardiolog, endocrinolog, oftalmolog și ecograf.

Anul acesta am decis să aleg o clinică din București, Cronos Med. De ce?
Timpul meu, ca și al tău, sunt sigură, este limitat. La Cronos Med este ” one stop clinic”, am făcut analize medicale, eliminare papiloame și alunițe, vizite la dentist, endocrinolog, ecograf și terapie intravenoasă cu micronutrienți pentru recăpătarea energiei.

Paleta de servicii este foarte variată, dacă ești interesată de detalii poți accesa site-ul, unde vei găsi amănunte despre servicii.

Nu vreau să crezi că fac reclamă! Nu am nici un motiv, sau avantaje! Pur și vreau să știi și tu, dacă ești în căutare de servicii medicale de calitate, oferite de profesioniști, cărora nu le-a dispărut “omul”, dotări moderne, curățenie impecabilă, poți încerca Cronos Med.
Pentru mine este locul perfect, am încredere în consilierea pe care o primesc, apreciez calitatea echipei cu care am interacționat.

Consult ginecologic de rutină.
Fac cunoștință cu doamna doctor Alina Sîrbu. Recunosc, am intrat cu reticență, din motive personale, nu “accept” ginecolog femeie, dar ceva mi-a “spus”, vezi! Nu regret că mi-am învins reticența! Am avut parte de un consult uman, decent, cu consiliere în detalii, fără exces de termeni medicali. Am primit un set de analize, cu recomandarea de revenire după ce am rezultatele. M-am prezentat cu analize de dozare hormonală și mamografie sâni (aveam ecografie).

Decența profesională cred că a fost motivul pentru care d-na doctor nu mi-a recomandat “din prima” terapia vaginală cu laser, vorbindu-mi în detaliu despre terapii “a la long”…, creme, ovule, etc. Nu contest că sunt bune, dar mă cunosc, știu că nu voi face ani de zile tratament cu supozitor, creme. Tratamentele locale cu siguranță au efecte mult mai slabe, într-un timp foarte îndelungat.

De aceea am întrebat dacă pot face rejuvenare vaginală cu laser. Răspuns afirmativ, am efectuat deja prima ședință, mai am 2. Ședințele se efectuează la interval de 3 săptămâni. Efectele sunt menținute până la 18-24 de luni de la tratament.

Comparativ cu prețurile citite la alte clinici, aici am fost plăcut surprinsă să plătesc contravaloarea a 450 EUR pentru tot pachetul de 3 ședințe.! Este preț promoțional până în luna martie. Fiecare ședință are 3 etape, la intensități diferite, care sunt în funcție și de gradul de suportabilitate.

Eu nu am avut nici un disconfort!
Nu se efectuează cu anestezie, nu este necesar repaos post-terapie.

Am ales să fac această terapie, în scop profilactic, sunt la segmentul de vârstă predispus la vaginita, relaxare vaginală, etc. Cu ajutorul rejuvenării vaginale sunt eliminate simptome ca usturime, iritare, arsură și incontinență urinară. Nu sunt de neglijat nici aspectele legate de îmbunătățirea calității activității sexuale. Viața trebuie să fie frumoasă și la 40 și la 50+!

Trebuie să te iubești! Trebuie să te îngrijești de sănătatea ta! Nu mai amâna! Mergi la doctor preventiv!

Sper să îți fie util acest material!
Dacă nici tu nu ai timp, poți încerca metoda mea, Cronos Med – one stop clinic. Eu în intervalul orar 10-14, am trecut prin 4 cabinete.! Este foarte eficient să fie totul în același loc!
Și nu, nu te speria! Nici vorbă de “puhoi” de oameni, nu te înghesui pe holuri, totul este Zen!

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare, poți să scrii la LC@ikigailc.ro – îți răspund cu empatie.

Comentarii din experiența ta, care pot fi utile, te rog să lași în rubrica aferentă pe blog, mulțumesc!

Multă sănătate, alegeri inspirate!