Crești imunitatea și pierzi în greutate cu polen crud

Imagine de Ralf Designs de la Pixabay

4 februarie 2021 – Ultimul Pătrar, Lună în descreștere.

Când luna este în descreștere este o perioadă potrivită pentru curățarea organismului, pentru detoxifiere, pentru cure de slăbire.
De asemenea, este o perioadă propice intervențiilor chirurgicale, tratamentelor estetice, de oarece sângerările sunt mai puține, reduse cantitativ.

Avem la dispoziție 14 zile, să aducem îmbunătățiri benefice organismului, să drenăm fierea, să eliminăm toxinele, să purificăm sângele cu ceai de urzici de exemplu.

În această perioadă, cu ajutorul energetic primit de la Lună, putem pierde în greutate mult mai eficient.
Dacă abordarea noastră este de calitate, reușim să eliminăm toxine, să pierdem din kilograme și să ne întărim imunitatea.

O metodă ușoară de slăbit și creștere a imunității, cu ajutorul polenului crud, o puteți citi mai jos.
Pentru rezultate remarcabile, de tratare și revigorare a organismului, polenul crud se folosește astfel: 5-10 g de polen crud/ kg corp, cantitatea menționată se dizolvă în 50 ml lichid, mierea adăugată ajută la potențarea proprietăților polenului crud.

NU mai mult de 100 g polen crud/zi cu ajustarea cantității de alimente ingerate!

Ideal, nectarul de polen crud substituie o masă! Alt fel se obține acumularea de kilograme!
Vă descriu cantitatea pe care am folosit-o eu, inclusiv în ultimul trimestru de sarcină (cu acordul medicului).

Nectar de polen crud :
50 g polen, 250 ml lichid (sucul de la o portocală +restul apă), 1 linguriță cu miere. Ingredientele de mai sus se amestecă într-un pahar sau cană de sticlă (nu se folosește metal), se lasă la dizolvat la temperatura camerei 30 de minute, după care se servește cu înghițituri mici. Se consumă dimineața, în loc de mic dejun. Poate fi folosit sucul de la orice citrică, dar nu combinații de fructe.
Veți constata că nu apare senzația de foame mai devreme de ora 13, chiar 14.

În lupta cu kilogramele în plus, puteți continua cu:
Prânzul – ideal ciorbă! Fără pâine sau multe paste! Un bol mare de ciorbă este mai mult decât benefic organismului! Ciorbă de legume, ciorbă de fasole, supă de roșii, linte, năut cu cât mai multe legume, cu atât mai bine!

Cina – nu mai târziu de ora 19!
Cartof copt, dovleac copt, salată cu avocado, legume la grătar, paste cu legume, sunt doar câteva idei.

Zilnic – minim 2 litri de apă!
Apa doar la temperatura camerei!
Gândim un necesar de circa 30 ml/kg corp. Dar, nu cred că putem ajunge să facem “abuz” de apă, așa că hidratare, hidratare, hidratare! Dacă în paharul cu apă adăugăm sucul proaspăt stors de la o lămâie, câștigul este maxim!

Pentru cine nu poate renunța la carne și lactate (ideal ar fi fără, măcar 2 săptămâni), poate servi carne de curcan, de pui, sau pește, pregătite la grătar sau la abur. De preferat, nu în fiecare zi! O zi proteine din carne, o zi din legume și ouă.

Dacă între mese apare foamea peste care nu se poate trece, se servește un pahar cu apă și lămâie, iar ca “masă intermediară”, un fruct, de preferat măr, un ou fiert, miez de nucă, fistic, alune, dar cu prudență la cantitate!

Tips : cu 30 de minute înainte de masă se poate consuma 1/2 de grepfrut. Ajută la micșorarea cantității de alimente ingerate la masă, are conținut de fibre și vitamine.

Este de preferat să mâncăm doar când avem stomacul gol, ca sugestie ora 10 și ora 19, dar adaptarea se face treptat.

Dacă doriți să țineți cont de fazele Lunii în acțiunile voastre, în luna februarie 2021 acestea vor fi:
04 februarie – Ultimul Pătrar
11 februarie – Lună Nouă
19 februarie – Primul Pătrar
27 februarie – Lună Plină

” Trei lucruri nu pot fi ascunse: soarele, luna și adevărul.” – Budda